Пресконференція щодо прем’єри вокальної докудрами «Ніколи знову»
21 червня 2022 01:06
Пресконференція щодо прем’єри вокальної докудрами «Ніколи знову»

21 червня в Університеті Короля Данила відбулась пресконференція щодо прем’єри вокальної докудрами «Ніколи знову» режисера Олексія Лейбюка.

Режисер Олексій Лейбюк та артистка Галина Баранкевич розповіли про ідею та ціль створення такого мистецького продукту та подякували Університету Короля Данила за підтримку та наданий простір для репетицій і прем’єри.

Також журналісти відвідали творчу лабораторію УКД, відкриття якої відбудеться в день прем’єри 26 червня, та побачили фрагменти докудрами.

«Університет Короля Данила дає не лише знання та фах, а й виховує моральні цінності, вчить глибоко розуміти історію, відстоювати свою ідентичність. Тому для команди УКД важливо сприяти культурі, яка несе такі ж меседжі та цінності. Вокальна докудрама відповідає на запитання чому те, що ніколи не мало повторитись, відбувається з нами сьогодні. І це знання допоможе зробити висновки та врешті покарати зло, бо як зазначено в назві, непокаране зло повертається. А ми цього повернення допустити знову не маємо права», - розповів ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Дізнатися більше