Не припиняємо допомагати захисникам України!
27 червня 2022 04:06
Не припиняємо допомагати захисникам України!

Не припиняємо допомагати захисникам України!

У травні команда УКД спільно з фондом Олега Чигера «З покликом у серці» та завдяки допомозі компанії blago developer придбала автівку для «Карпатської січі», в одному з батальйонів якої воює наш професор кафедри.

І ось ми знову зібрали необхідну суму та передали вже другу автівку. В зборі коштів в більшій частині допоміг Український Народний Дім міста Трентона, штату Н‘ю Джерсі.

“Дякуємо за співпрацю та наші об’єднанні зусилля, які наближують перемогу Батьківщини” - каже координатор проєкту в США, наш земляк Павло Бритвак. Щоб надалі ефективніше та швидше допомагати воїнам, в УКД було створено Благодійну організацію "Благодійний фонд отця Івана Луцького".

"З початком війни ми різними способами допомагали наблизити перемогу: волонтерили, збирали кошти, плели сітки, передавали авто, продукти тощо. І в процесі, багато партнерів, в тому числі із закордону, захотіли допомагати разом. Для акумулювання зусиль та зручності ведення цієї діяльності, ми створити фонд. Саме через цей фонд земляк з США передав частину коштів на друге авто для ЗСУ. Думаю, що таких партнерських взаємодій буде значно більше, адже роботи по відновленню нашої держави та здобуття перемоги дуже багато", - ділиться історією створення фонду ректор УКД Мирослав Луцький.

Дізнатися більше