Нарада керівників закладів загальної середньої освіти
18 лютого 2022 04:02
нарада керівників закладів загальної середньої освіти

18 лютого в Університеті Короля Данила відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

Директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук вручив подяки міського голови за активну участь в організації II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад на базі Університету Короля Данила ректору Мирославу Луцькому, першому проректору Михайлу Косьмію, віцепрезиденту з інфраструктури Івану Криховецькому, проректорці з соціально-виховної роботи Іванні Бабецькій, проректору із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації Любомиру Ілину та завідувачці медичного пункту Ользі Каленюк.

нарада керівників закладів загальної середньої освітиОдним із питань порядку денного стало підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти на базі Університету Короля Данила. Про особливості та актуальність курсів, які пропонує та успішно реалізовує команда УКД, доповідали перший проректор УКД Михайло Косьмій та проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації Любомир Ілин.

В рамках заходу команда УКД нагородила подяками та подарунками директорів закладів загальної середньої освіти за активне сприяння участі колективу закладу у курсах підвищення кваліфікації в Університеті Короля Данила.
 

«Дуже цінно, що наш освітній продукт високо цінують педагоги й активно співпрацюють з Університетом Короля Данила», - поділився перший проректор УКД Михайло Косьмій.
 

Дізнатися більше