Молодь і підприємництво: кроки до успіху
24 червня 2020 04:06
Молодь і підприємництво: кроки до успіху

26 червня в Університеті Короля Данила відбудеться захід «Молодь і підприємництво: кроки до успіху». Захід присвячений Дню молоді та відбуватиметься у співпраці з Управлінням економічного та інтеграційного розвитку і Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

«Молодь і підприємництво: кроки до успіху» – це зустріч студентів факультету управління та бізнес-аналітики УКД, переможців конкурсу стартапів IF HUB startup competiton та успішних підприємців Івано-Франківська.

УКД є платформою для нетворкінгу між роботодавцями, студентами, батьками, абітурієнтами, випускниками й науковим середовищем, а тому організація таких зустрічей – важливе завдання для університету.

Успішні бізнесмени можуть вмотивувати молодь, поділитись своїми кроками в професійних реалізації, а також ознайомитись з ідеями переможців конкурсу стартапів та, можливо, знайти ту ідею в яку вони захочуть інвестувати.

Серед підприємців міста на зустріч зі студентами завітають директорка ГО «Івано-франківський ІТ- кластер» Озорович Мар’яна, директор ІТ- компанії SoftServe в м.Івано-Франківську Любомир Ходак, директор ІТ-компанії Webmil Озорович Андрій засновник Zelez Group, розробник CoBook – smart contact book Зелес Олег, головний виконавчий директор Beegreen-Ардуїно Трелевський Олексій.

В рамках зустрічі також відбудеться нагородження кращих викладачів та студентів УКД від Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, директора департаменту Матешка Віталія Васильовича.

Програма заходу:

11.45 – 12.00 Реєстрація учасників.

12.00 – 12 .15 Вітальне слово ректора УКД Хромця В.Л. та директорки Управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківської міської ради.

12.15 – 12.25 Вітання та нагородження кращих викладачів і студентів УКД від Директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Матешка Віталія Васильовича.

12.25 – 12.45 Презентація Молодіжного бізнес-хабу та переможців конкурсу стартапів.

12.45 –13.15 Презентації/виступи успішних підприємців м.Івано-Франківська:

- Директорка ГО «Івано-франківський ІТ- кластер», ФОП, Озорович Мар’яна.

- Директор ІТ- компанії SoftServe в м.Івано-Франківську, Любомир Ходак.

- Директор ІТ-компанії Webmil, Озорович Андрій.

- Засновник Zelez Group, розробник CoBook - smart contact book ФОП,-Зелес Олег.

- Головний виконавчий директор Beegreen–Arduino, Соціальний підприємець, Трелевський Олексій.

13.15 – 14.00 Каво-перерва, неформальне спілкування.

Дізнатися більше