Фінальна гра кубка Івано-Франківська з футболу
04 серпня 2020 12:08
фінальна гра кубка Івано-Франківська з футболу

5 серпня на стадіоні «Рух» пройде фінальна гра кубка Івано-Франківська з футболу. За перемогу змагатимуться команди «УКД-БЛАГО» та «Хриплин». Початок матчу об 18.45. Для ФК «УКД-БЛАГО» ця гра особлива.

Адже цьогоріч команда святкує 10-річчя від створення, а свою гру в фіналі присвячує засновнику та першому ректору Університету Короля Данила Івану Луцькому. Цікавим фінал буде і з багатьох інших причин. Так, перед початком весняного сезону склад «УКД-БЛАГО» дещо змінився. Значну частину гравців замінили більш досвідчені колеги.

Змінився і тренер, ним став футболіст Яків’як Ігор. Такі зміни пішли на користь команді. Колектив став злагодженішим, а дії команди на полі продуманими та виваженими. «За 10 років існування, можна назвати сьогоднішній склад команди одним з найсильніших. Це досвідчені гравці, студенти УКД, які вмотивовані лише на найкращі результати» - розповідає віцепрезидент Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Допомагає розвитку команди й активна підтримка головного спонсора – будівельної компанії Blago developer. Своїми спостереженнями щодо гри команди в цьому сезоні ділиться адміністратор команди, проректор УКД з господарської роботи Іван Гринів. «Це коло, попри всі його складнощі, для нашої команди доволі успішне. Ми «йдемо» фактично без втрати очок, лише одну гру зіграли в нічию.

Свого суперника у фіналі ми знаємо добре. ФК «Хриплин» - це теж досвідчені гравці, з якими не просто грати. Але ми вже вигравали у них, посилено тренуємось двічі в тиждень, тому сподіваємось на перемогу!» - розповідає пан Іван. Фінал кубка міста у 2020 році обіцяє бути дуже цікавим! Приходьте на стадіон «Рух» 5 серпня о 18:45 та підтримайте улюблену команду!

Дізнатися більше