«Blago-Юність» - переможець всеукраїнського турніру!
21 вересня 2021 03:09
«Blago-Юність» - переможець всеукраїнського турніру!

Університет Короля Данила всіляко підтримує спортивні ініціативи та популяризує здоровий спосіб життя молоді. Для заохочення спортивного інтересу молодих футболістів, УКД допомагає команді «Blago-Юність». 

Нам дуже приємнощо цьогоріч команда «Blago-Юність» стала переможцем всеукраїнського турніру Кубок областей 2021. Фінал турніру пройшов 20 вересня в Одесі. 

За звання переможця турніру змагались наступні командичемпіон Одеської області «Хаджибей», бронзовий призер Вінницької області «Орлівка», лідер Першості Одеської області «Нерубайськ» та переможець Першості Івано-Франківської області об’єднана команда «Blago-Юність».«Blago-Юність» - переможець всеукраїнського турніру!

За результатами 3-х матчів команда з Івано-Франківщини стала абсолютним лідером. Нашим гравцям вдалось здобути перемогу в кожній з ігор.  

Зокрема, перший поєдинок турніру проти ФК «Орлівка» завершився з рахунком 1:2; вчора «Blago-Юність» здолала ФК «Хаджибей» –  4:1, а сьогодні розгромила команду «Нерубайськ» з рахунком 0:4.

Окрім трофея, гравці команди з Івано-Франківщини здобули перемоги в індивідуальних номінаціях. Так, Юрій Семенів став кращим воротарем турніру, Долотко Ігор кращим захисником, Москалик Роман кращим бомбардиром, а Герин Назар кращим гравцем турніру.

Нагадуємо, що це не перший здобутий трофей команди після її обєднання. У серпні цього року команда «Blago-Юність» стала володарем Кубка Калуської районної асоціації футболу, а наразі веде впевнену боротьбу в чемпіонаті області.

«У мене залишились чудові враження після турніру Кубок областей. Я задоволений тим, як себе показала команда й чого вона досягла після того, як відбулося обєднання. «Blago-Юність» отримала неоціненний досвід й виборола важливий трофей. Це показує, що ми рухаємося у правильному напрямку, а далі – більше! Зараз, основна наша ставка на чемпіонат і Кубок області. Нам потрібно у кожному матчі демонструвати якісну гру, а, відтак, перемагати. У нашому клубі є чіткий вектор – ми працюємо на розвиток гравців і у нас є конкурентоспроможна команда, яка може гідно грати з будь-яким суперником у чемпіонаті. Ми можемо боротися за найвищі місця. І це дуже добре» - ділиться враженнями Мирослав Луцький, ректор Університету Короля Данила й один з віце-президентів команди «Blago-Юність».

Дізнатися більше