Створення власного бренду в гастрономічній сфері: важливі кроки та стратегії для впізнаваності на ринку
пн, 11/20/2023 - 10:47
![Створення власного бренду в гастрономічній сфері: важливі кроки та стратегії для впізнаваності на ринку](/sites/default/files/styles/16/public/2023-11/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%96%D1%8F_%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA_%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%82.jpg?h=c6b375c1&itok=rBGh-54s)
28 листопада о 14 годині в Університеті Короля Данила відбудеться зустріч із власником мережі доставки їжі «Оце так», інстаблогером та ютубером Ігорем Пустовітом.
Ігор ділитиметься з присутніми особливостями та етапністю створення власного бренду в гастрономічній сфері, говоритиме, зокрема, про необхідні кроки та стратегії для впізнаваності на ринку.
На зустрічі зможете розпитати Ігоря все, що вас цікавить, про сферу обслуговування, блогерство, рекламу і не тільки! Такі зустрічі - ексклюзив Університету Короля Данила.
Місце проведення: зал нового освітнього простору (4 поверх).
Долучайтеся!
-