Young Business-Lunch: зустрічі для формування успішного майбутнього
18 вересня 2024 03:09
Young Business-Lunch: зустрічі для формування успішного майбутнього

18 вересня в рамках реалізації програми Young Business-Lunch в Університеті Короля Данила відбулася зустріч із Зоряною Тимчук - директоркою готельної мережі «Radisson Blu Bukovel». У форматі TED Talks гостя презентувала тему «Готельно-ресторанний бізнес: стандарти міжнародної комунікації та менеджменту».

Під час виступу пані Зоряна детально розповіла про структуру та організацію роботи готелів, особливості побудови команди та можливості стажування для студентів, йшлося також про актуальні виклики індустрії та підходи компанії щодо їх подолання.

Окрему увагу було приділено необхідності володіння іноземними мовами в професійному середовищі. Зоряна Тимчук запросила студентів до участі у програмах стажування в «Radisson Blu Bukovel», підкресливши їхню важливість в аспекті професійного розвитку.

Олександр Лада, проєктний менеджер УКД та автор програми Young Business-Lunch, відкриваючи перший із серії заходів, анонсував студентам формати наступних зустрічей (TED Talks, Workshop, Master-class) та компанії, які надалі братимуть участь у програмі.

«Сьогоднішній захід корисний для студентів, оскільки, комунікуючи зі спікеркою, вони отримали цінні поради щодо розвитку в індустрії гостинності», — відзначив Олександр Лада.

Дізнатися більше