Професійний сомельє Андрій Міколяш в Університеті Короля Данила
20 November 2024 05:11
Професійний сомельє Андрій Міколяш в Університеті Короля Данила

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УКД відбулася унікальна подія: на запрошення доцента Василя Жупника до студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа завітав професійний сомельє Андрій Міколяш.

Під час лекції експерт поділився секретами виноробства, розповів про різновиди вина, їхні характеристики, а також про те, як правильно оцінювати напій за критеріями «колір», «аромат» та «смак».

Цей досвід допоможе студентам краще зрозуміти дисципліну «Барна справа та основи роботи сомельє», поглибити знання з винної культури. Також у межах заходу відбулась дегустація безалкогольного напою.

Для навчання студентів сомельє використав безалкогольні зразки, які дають змогу зосередитися на ароматичних і смакових характеристиках без будь-якого ризику для здоровʼя. Це дозволяє вивчати напої виключно в освітньому контексті.

Таким чином, навчання про культуру вина має освітній та професійний характер, спрямований на розвиток майбутніх фахівців ресторанного бізнесу.

Категорія
Дізнатися більше