У четвер, 21 листопада, Університет Короля Данила організував Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Наука про харчування та їжу: домінантні напрями здорового способу життя», що об’єднала фахівців готельно-ресторанної справи та харчових технологів із метою дослідження тенденцій у галузі харчування, вивчення наукових основ здорового раціону та обміну практичними рекомендаціями щодо впровадження здорового способу життя.
Тематичні напрями конференції:
1. Екологічні продукти в меню готельно-ресторанних комплексів як елемент здорового способу життя.
2. Роль локальних суперфудів у розвитку туризму.
3. Персоналізоване харчування для туристів: нові можливості в готельно-ресторанному бізнесі.
4. Гастрономічні тури як інструмент популяризації здорового харчування.
5. Екологічні агротехнології у виробництві продуктів харчування: шлях до сталого здорового харчування.
Учасники конференції дискутували про роль локальних суперфудів у розвитку туризму, використання екологічних продуктів в меню готельно-ресторанних комплексів як елементу здорового способу життя та впровадження персоналізованого харчування для туристів.