Image
Оксана Мальована фото
Кафедри
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Оксана Мальована
СТАРШИЙ ВИКЛАДАЧ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

Активність

Член Івано-Франківської обласної організації Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні з 2015 року ( професійне об'єднання).

 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

  • Курс розроблений Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн-освіти «Edera» за підтримки Міністерства освіти і науки України, сертифікат «Права людини в освітньому просторі», 14.07.2019, кількість годин - 10 год (0,3 кредити ЄКТС).
  • Платформа масових відкритих онлайн-курсів «Prometheus», сертифікат «Медіаграмотність для освітян», 22.03.2020, кількість годин - 60 год (2 кредити ЄКТС).
  • ЗВО «Університет Короля Данила», сертифікат «Створення навчальних курсів на платформі Moodle», BnoN9yN3z5, 04.05.2020, кількість годин - 30 год (1 кредит ЄКТС).
  • Фаховий коледж ЗВО «Університет Короля Данила», Атестаційний лист: відповідає займаній посаді, відповідає раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», 15.04.2021.
  • ЗВО «Університет Короля Данила» разом із National offict Erasmus+UA, сертифікат про участь в круглому столі на тему «Інтернаціоналізація вищої та фахової передвищої освіти: виклики й перспективи», 05.05.2022, кількість годин - 3 год (0,1 кредит ЄКТС).
  • Сертифікат учасника – брала участь в VІІІ Всеукраїнській мультидисциплінарній конференції «Чорноморські наукові студії», Міжнародний гуманітарний університет, Одеса, 24.06.2022.
  • Платформа «Udemy», сертифікат «Communication Skills for Beginners», лектор TJ Walker, 02.08.2022 кількість годин - 31,5 год (1 кредит ЄКТС).
  • Платформа «Udemy», сертифікат «Workplace Communication Effectively Deliver Criticism», лектор TJ Walker, 07.08.2022 кількість годин - 31 год (1 кредит ЄКТС).
  • Свідоцтво про підвищення кваліфікації ПК-35946459/003677-22 Мальована О.Г. з 09.11.2022 по 12.11.2022 р. підвищила кваліфікацію за програмою: Педагогічні працівники закладів фахової передвищої освіти. Білоцерківський інститут неперервної професійної освіти. Кількість годин - 30 год (1 кредит ЄКТС).
  • Довідка про проходження стажування №010320/33 на базі ДВНЗ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кафедри готельно-ресторанної та курортної справи. Строк стажування з 15.11.2022 по 15.02.2023 р. Кількість годин - 180 год (6 кредитів ЄКТС).
  • Сертифікат про підвищення кваліфікації №ПВПР-22 Мальованої Оксани за програмою: Прогресивний викладач: позиціонування та розвиток. Громадська організація «Прогресильні». Від 13 квітня 2024. Кількість годин - 180 год (6 кредитів ЄКТС).
  • Сертифікат про підвищення кваліфікації №KDU 0167/25 Мальованої Оксани за програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Розвиток ключових компетентностей викладача в умовах сучасних освітніх викликів». Строк стажування з 13.01.2025 по 24.01.2025. Кількість годин - 60 год (2 кредити ЄКТС). 24.01.2025.
Освіта
  • 2002-2005 – Київський університет туризму, економіки і права і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація «менеджер – економіст»
  • 2006-2007 – Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія харчування», кваліфікація «спеціаліст з технологій харчування, інженер-технолог».
Кар'єра
  • 2017 р. – старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи ЗВО «Університет Короля Данила».
  • 2014-2017 р. – викладач вищої категорії спецдисциплін кафедри туристичного та ресторанного обслуговування Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу ім. С.Граната.
  • 2006-2014 р. – викладач спеціаліст, І категорії спецдисциплін кафедр готельного обслуговування, технологія харчування Державного коледжу технологій та бізнесу.
Наука

Навчальні посібники

  • Смаль І. В., Жирак Л. М., Мальована О. Г. Географія туризму регіонів і країн світу : навч. посіб. / За ред. І. В. Смаля. Івано-Франківськ : Місто НВ, 2019. 340 с.

 

Публікації у періодичних наукових виданнях

 

Тези

Проєкти
Дізнатися більше