Image
Кафедри
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Загальна інформація
Оксана Григорівна Мальована – старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Освіта
- 2015 р. – курси підвищення кваліфікації на базі ДВНЗ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Інституту туризму;
- 2007 р. – курси підвищення кваліфікації на базі Полтавського університету споживчої кооперації України;
- 2006-2007 рр. – Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Технологія харчування" та здобула кваліфікацію спеціаліст з технологій харчування, інженер-технолог;
- 2002-2005 рр. – Київський університет туризму, економіки і права і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Менеджмент організацій" та здобула кваліфікацію менеджера – економіста.
Професійний досвід
- 2017 р. і досі – ст. викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету Короля Данила;
- 2014–2017 р. – викладач вищої категорії спецдисциплін кафедри Туристичного та ресторанного обслуговування Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу ім. С. Граната;
- 2006–2014 р. – викладач спеціаліст, І категорії спецдисциплін кафедр Готельного обслуговування, Технологія харчування Державного коледжу технологій та бізнесу.
Публікації
- Смаль І. В., Жирак Л. М., Мальована О. Г. Географія туризму регіонів і країн світу : навч. посіб. / За ред. І. В. Смаля. Івано-Франківськ : Місто НВ, 2019. 340 с.
- Мальована О. Г. Інноваційні молекулярні технології харчової продукції в закладах ресторанного господарства. Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: Матеріали ІV Всеукр. наук.-практ. симп., 15 травня 2020 р. Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила. С. 113.
- Мальована О. Г. Формування та гастрономічні особливості кухні прикарпатського регіону. Концептуальні проблеми розвитку сучасної гуманітарної та прикладної науки: Матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. симп., 17-18 травня 2019 р. Івано-Франківськ: Редакційно-видавничий відділ Університету Короля Данила.
Наукові інтереси
- впровадження інноваційних технологій та професійної термінології на заняттях із спецдисциплін готельно-ресторанної справи
- тенденції розвитку закладів ресторанного господарства