Про майбутнє в ІТ-сфері від фахівців провідних компаній Івано-Франківська
30 квітня 2024 02:04
Про майбутнє в ІТ-сфері від фахівців провідних компаній Івано-Франківська

30 квітня в Університеті Короля Данила відбувся «Тест-драйв ІТ-професій».

Представники NetLs, SoftServе та Coax поділилися своїм досвідом у сфері ІТ, презентувавши такі професії: Project Manager, IT-консультант, BA (бізнес-аналітик), QA (спеціаліст із тестування програмного забезпечення), розробник ПЗ та UI/UX-дизайнер.

«Сьогодні я розповіла про професію Project Manager і шляхи входу в ІТ для цього фаху. Переконана, що такі заходи допомагають учням визначитися з майбутньою професією, сприяють розширенню їхнього світогляду. Важливо також, що випускники можуть познайомитися таким чином із талановитими людьми, які вже мають власні професійні здобутки. Особисто мені, коли я була школяркою, не вистачало таких заходів», — поділилася Анастасія Таргонська —представниця компанії NetLs.

Учасники також мали нагоду взяти участь у захопливих майстер-класах, де дізналися більше про створення додатків.

«Сьогоднішній захід спрямований на те, щоб школярі усвідомили, що таке майбутнє в ІТ. Експертиза та досвід представників компаній допомогли учасникам зрозуміти сутність та перспективи ІТ-індустрії. Запрошуємо вступати в Університет Короля Данила, щоб разом творити неповторне ІТ-співтовариство, де ідеї знаходять втілення, а таланти — своє місце», — відзначив проєктний менеджер ІТ-напряму Тарас Стисло.

У рамках заходу пройшла реалізація освітнього проєкту SchoolHub.

Категорія
Дізнатися більше