Ярмарок юридичних вакансій: студенти зустрілися з потенційними роботодавцями
01 травня 2024 04:05
Ярмарок юридичних вакансій: студенти зустрілися з потенційними роботодавцями

1 травня в Університеті Короля Данила відбувся Ярмарок юридичних вакансій для студентів 4-го та 5-го курсів спеціальності 081 Право.

Участь у заході взяли потенційні роботодавці, а саме: представники Юридичного департаменту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Департаменту правової політики Івано-Франківської міської ради, Служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Івано-Франківського відділу державної виконавчої служби в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області, Адвокатського обʼєднання «INDEX», Будинку нічного перебування м. Івано-Франківськ , Адвокатського об'єднання «АЛЬТЕР ЕГО» та приватний нотаріус Анжеліка Кобилянська.

«Студенти мали можливість особисто презентувати себе роботодавцеві, справивши на нього відповідне враження, пройти співбесіду просто на місці та бути працевлаштованим після отримання диплома», — повідомила Ірина Припхан, завідувачка кафедри права та публічного управління.

Роботодавці відзначили високий рівень підготовки студентів, який забезпечує їм Університет Короля Данила.

«У нашому об’єднанні наразі є вакансії юриста та помічника адвоката. Ми шукаємо молодих фахівців, які прагнуть розвиватися та навчатися. Я встиг поспілкуватися з багатьма студентами, які змістовно презентували власні знання та розповіли про очікування від роботи», — розповів Роман Калинюк - представник Адвокатського об'єднання «АЛЬТЕР ЕГО».

За словами студентів, такі події допомагають реалізувати свій фаховий потенціал.

«Завдяки ярмарку мала можливість познайомитися з багатьма державними і приватними установами. Після завершення навчання Університет Короля Данила не залишає нас осторонь, а допомагає з працевлаштуванням», — поділилася Софія Шкварок - студентка 4-го курсу.

Категорія
Дізнатися більше