Форум свідомої молоді в УКД
30 квітня 2024 05:04
Форум свідомої молоді в УКД

30 квітня в Університеті Короля Данила відбувся Форум свідомої молоді. Організаторами заходу стали Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради й Університет Короля Данила.

Панельні дискусії заходу присвячені розкриттю актуальних тем, що стосуються віри, ментального здоров’я, здорового способу життя та волонтерства.

«Успіх, щастя, перемога та досягнення цілей можливі тоді, коли людина буде цілісною. На цьому форумі ми хотіли завперш акцентувати на важливості волонтерства, але, щоб займатися ним сповна, необхідно дбати про свою духовну силу, ментальне та фізичне здоров'я», — розповіла Мар'яна Циганин — організаторка заходу, заступниця директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, начальниця відділу молодіжної політики.

За словами організаторів, спікери зустрічі можуть мотивувати молодь власним прикладом, поділитися корисними порадами, змусити задуматися про себе та довколишніх.

«У мене є історії, коли віра рятувала людей, зцілювала й допомагала одужати. Віра — це підстава для сподівань, а людина завжди надіється. Зневіра сьогодні серед молоді присутня, але не можна зневіритися в імені Господньому. Він наша єдина віра», — відзначив Михайло Дмитраш — доповідач форуму, військовий капелан.

Спікерами панельних дискусій від Університету Короля Данила стали проректор із розвитку та комунікацій Олег Андрухів і проректорка із соціально-виховної роботи Іванна Бабецька.

«Форум свідомої молоді — це не просто подія, це можливість зануритися у світ нових ідей та перспектив. Важливо, щоб молодь розуміла своє значення у процесах розвитку країни, і цей захід саме про це. Гості діляться своїм досвідом і допомагають краще зрозуміти, який внесок молоді люди можуть зробити задля майбутнього України. Що більше свідомих громадян, то сильніша наша країна», — додав Михайло Косьмій — перший проректор УКД.

Дізнатися більше