Тренінг для гарантів ОП з підготовки 1 та 6 критерію відомостей
26 вересня 2024 04:09
Тренінг для гарантів ОП з підготовки 1 та 6 критерію відомостей

26 вересня в Університеті Короля Данила відбувся тренінг для гарантів освітніх програм, присвячений розкриттю критеріїв 1 «Проєктування освітньої програми» та 6 «Людські ресурси».

Минулого навчального року було започатковано масштабне навчання гарантів освітніх програм, яке передбачає поступову підготовку відомостей самооцінювання.

«У світі сучасної вищої освіти гарант освітньої програми – це не просто відповідальна особа, а справжній менеджер якості. Від його чи її знань, компетенцій та управлінських навичок залежить, чи здобудуть студенти освіту, яка відповідає сучасним викликам та потребам ринку праці», - говорить проректор із міжнародних зв'язків та стратегічного розвитку Максим Карпаш.

Сьогоднішній захід мав на меті забезпечити гарантів необхідними знаннями та інструментами для вдосконалення процесу самооцінювання й управління освітніми програмами, що відповідають сучасним вимогам ринку праці. Такі тренінги є важливою частиною розвитку культури якості вищої освіти та сприяють професійному зростанню науково-педагогічних працівників.

Проректор із забезпечення якості освіти та цифрової трансформації Любомир Ілин зазначає, що висока якість освіти мотивує персонал до постійного професійного розвитку та інновацій, а також сприяє залученню більш вмотивованих здобувачів, які за результатами навчання стають висококваліфікованими фахівцями, конкурентними на ринку праці.

Категорія
Дізнатися більше