Конкурс студентських наукових проектів
08 лютого 2021 10:02
Конкурс студентських наукових проектів

Університет Короля Данила запрошує взяти участь у конкурсі студентських наукових проектів «Інтим у суспільно-політичному житті України та світу».

Конкурс відбуватиметься 9 квітня 2021 року в рамках VІІІ Міжнародної наукової конференції «Студентські наукові дискусії поза форматом».

Усі проєкти, які відповідають вимогам конкурсу, будуть опубліковані в колективній студентській монографії. Беріть участь в конкурсі самостійно, або разом з друзями (до 3-х авторів). В результаті у вас має вийти пошуковий та інноваційний проєкт, спрямований на вирішення проблем за такими напрямками:

- економіка (орієнтовні напрямки досліджень: вплив відносин інтимного характеру на формування бізнесу; скандали особистого характеру та їх роль у коливанні ринків; інтим та фондові ринки тощо);

- право (орієнтовні напрямки досліджень: інтим у доказовому праві; Стамбульська конвенція та національне законодавство; добровільність згоди за наявності супутніх обставин; сексуальне насильство в ЗВО; розбещення неповнолітніх; домашнє насильство в інтимній сфері тощо);

- мистецтво (орієнтовні напрямки досліджень: оголена натура в мистецтві; сучасна фотографія; інтимна лірика; сучасні пісні про кохання тощо);

- ІТ та PR (орієнтовні напрямки досліджень: що можна поширювати в мережі і що за це буде?; де межа особистого в соціальних мережах?; «чорний» піар та його вплив, кейс Б.Клінтона або хто для Вас «Моніка» тощо).

Обов’язковий елемент кожного проєкту – умовно об’єктивні дані: анкетування, опитування, аналіз офіційних статистичних даних, спостереження, вимірювання тощо.

За результатами конкурсу рішенням журі буде визначено трьох номінантів у кожному напрямку, які будуть нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а диплом І ступеня буде супроводжувати грошова премія в розмірі 1000 грн за проект. Журі може присудити ще одну нагороду у розмірі 1000 грн. за інноваційність і креативність.

Проекти або тези до 9 березня 2021 року відправляйте на електронну пошту oleksandra.meihesh@ukd.edu.ua

Інформаційний лист можна завантажити тут! 

Категорія
Дізнатися більше