Готельно-ресторанна справа
Методичні вказівки щодо виконання курсових робіт

Організація ресторанного господарства
Організація готельного господарства

Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт

Методичні вказівки щодо виконання кваліфікаційних робіт

Програма атестаційного екзамену

Програма атестаційного екзамену

Програми практик

Програма навчальної практики ГРС
Програма навчальної практики ( практикумів: Вступ до спеціальності, Інформаційно-комунікаційні технології)
Програма виробничої практики ГРС 

Силабуси базових (обов'язкових) навчальних дисциплін

ОБОВ'ЯЗКОВІ та ВИБІРКОВІ КОМПОНЕНТИ
 

1 курс (1 семестр)1 курс (2 семестр)

 Українська мова (за проф.спрям.)

Іноземна мова (за проф.спрям)

Критичне мислення

Актуальні проблеми історії

Мікробіологія

Товарознавство продуктів харчування

 Іноземна мова (за проф.спрям)

Основи наукового пізнання

Інформаційно-комунікаційні технології

Безпека життєдіяльності

 Харчова хімія

Основи індустрії гостинності

Основи барної справи

2 курс (3 семестр)2 курс (4 семестр)

 Цінності громадянського суспільства

Риторика

Іноземна мова (за проф.спрям) 1

Іноземна мова (за проф.спрям) 2

Маркетинг готельно-ресторанної справи

Підприємницька діяльність

Економіка туристичної діяльності та готельно-ресторанного бізнесу

 Особистісна ефективність

Іноземна мова (за проф.спрям) 1

Іноземна мова (за проф.спрям) 2

Технології продукції ресторанного господарства

 Менеджмент готельно-ресторанної справи

Рекреаційні комплекси світу

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства  

3 курс (5 семестр)3 курс (6 семестр)

Технології продукції ресторанного господарства

Бухгалтерський облік в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі

 Організація ресторанного господарства

Організація ресторанного господарства (Курсова робота)

Організація готельного господарства

Гігієна і санітарія в галузі

  

Організація анімаційних послуг

Організація ресторанного господарства

Організація готельного господарства

Організація готельного господарства (Курсова робота)

Організація еногастрономічного туризму

Технології безпеки послуг в готельно-ресторанному бізнесі

Трудове право України

Тренінг-курс "Готельний сервіс"

Тренінг-курс "Барні технології в ресторанній справі"

Тренінг-курс "Редагування растрових зображень (Photoshop)"

4 курс (7 семестр)4 курс (8 семестр)

Організація туризму в ОТГ
Навчальна дисципліна вільного вибору 3

Психологія в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 4

Конфліктологія
Навчальна дисципліна вільного вибору 5

Стреси та конфлікти в туристичній діяльності
Навчальна дисципліна вільного вибору 6

Географія культури та традицій харчування народів світу
Навчальна дисципліна вільного вибору 7

Барна справа та основи роботи сомельє
Навчальна дисципліна вільного вибору 9

Міжнародна готельна справа
Навчальна дисципліна вільного вибору 10

Сервіс та гостинність в ресторанному бізнесі
Навчальна дисципліна вільного вибору 11

Практика іншомовної комунікації в туристичній індустрії
Навчальна дисципліна вільного вибору 12

 

 

Дізнатися більше