Студенти УКД здобули першість у фіналі Чемпіонату України «ART DANCE»
02 травня 2024 11:05
Студенти УКД здобули першість у фіналі Чемпіонату України «ART DANCE»

Нещодавно студенти Фахового коледжу Університету Короля Данила спеціальності 024 Хореографія здобули чотири золоті нагороди під час фіналу Чемпіонату України «ART DANCE».

Зокрема, дві золоті нагороди дісталися студентському колективу за групові номери «Рапсодія» та «Подорож пліток» (хореографічна постановка номерів Христини Мартинюк, Анастасії Аллушенко та Наталії Чашечнікової).

Окрім цього, студентка першого курсу Євгенія Розгоній, виконавши соло, виборола три золоті медалі, а її номер потрапив до десятки кращих постановок чемпіонату. Євгенія стала кращою в таких номінаціях: contemporary, show dance, lyrical та choreography.

До слова, Чемпіонат України з хореографічного мистецтва «ART DANCE» - наймасштабніший захід, який щороку об'єднує близько 15000 танцюристів з усіх куточків країни.

Основне завдання «ART DANCE» - розвиток та популяризація хореографічного мистецтва в Україні, залучення дітей і молоді до вивчення хореографії, визначення кращих колективів для їх подальшої участі в чемпіонаті та налагодження міжнародних творчих зв'язків між танцюристами й фахівцями в галузі.

«Конкуренція була доволі значною, оскільки всі учасники фіналу впродовж року проходили відбір, беручи участь у 7 півфіналах у різних містах України. Ми готувалися щодня, віддаючи багато зусиль, аби отримати найкращий результат та показати наші здібності. Студенти УКД спеціальності 024 Хореографія - це творчі й амбітні молоді люди, для яких важлива участь у конкурсах такого плану і, зокрема, здобуття нагород та перемоги», - зазначила викладачка Фахового коледжу УКД Наталія Чашечнікова.

Категорія
Дізнатися більше